Missä Neofit on?

Neofit-skannauksessa voit käydä eri kuntosaleilla. Ensimmäiset skannauspisteet on nyt avattu ja uusia yhteistyökumppaneita haetaan jatkuvasti eri puolilta Suomea. Tavoitteenamme on, että Neofit-skannauspisteitä löytyy pian kaikista Suomen suurimmista kaupungeista.

Ensimmäiset skannauspisteet on nyt avattu!

Neofit-palvelu on ensimmäisenä Suomessa otettu käyttöön pääkaupunkiseudulla Esport Bristolissa ja Esport Arenalla sekä Seinäjoen OmaSp Stadionilla! Varaa skannaukseen kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia. Et tarvitse muita ennakkojärjestelyjä. Henkilökunta opastaa sinua Neofit-skannauksessa, 3D-kuvan käytössä ja analyysin hyödyntämisessä.

Kerro meille, mistä itse toivoisit Neofit-skannauspisteen löytyvän.

Näytä toimipisteet kartalla »

Neofit-yhteistyökumppaniksi?

Neofit-skanneri on vaivaton ottaa käyttöön ja se tarjoaa hyödyllisen palvelun asiakkaillesi. Neofit-skanneri toimii täysin itsenäisesti eikä vaadi ohjaavaa henkilökuntaa. Jopa skannauksen maksun käsittely voidaan ulkoistaa Neofitille. Skannauksen yhteydessä asiakkaalle kannattaa tarjota hänen tavoitteeseensa sopivia lisäpalveluja, kuten personal trainerin, fysioterapeutin ja ravintoterapeutin palveluja.

Ensimmäisessä vaiheessa rakennamme Neofit-yhteisöä liikkumisen, hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja painonhallinnan ympärille. Haemme tähän aktiivisesti yhteistyökumppaneita erityisesti kuntosaliketjuista, lääkäriasemaketjuista ja kuntoutusta tarjoavista tahoista.

Tulevaisuudessa haluamme olla mukana myös maapallon hyvinvoinnin rakentajina. Neofit- mittaustietojen avulla netin vaatekaupoista voi tulevaisuudessa tilata täysin sopivan kokoisia vaatteita. Tämä vähentää merkittävästi palautettavien vaatteiden määrää ja palautusliikenteestä syntyvää hiilijalanjälkeä. Tähän pilottihankkeeseen haemme yhteistyökumppaniksi suurempaa muodin nettikauppaa Suomesta tai maailmalta.