Kenelle Neofit on?

Neofit on kaikille. Se on tukenasi mm. kunnonkohotuksessa, treenauksessa, kuntoutuksessa, painonhallinnassa – kaikessa, missä tavoittelet muutosta.

Neofit sopii moneen tavoitteeseen

Haluatko ylläpitää hyvinvointiasi kevyellä liikunnalla? Käytkö salilla intohimoisesti tavoitellen näkyvää tulosta? Haluatko onnistua painonhallinnassa ja saada pysyviä tuloksia? Neofit auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Selkeät tulokset motivoivat

Ensimmäinen skannaus ja siitä syntyvä kehon analyysi kertovat lähtötilanteesi. Miten asiat ovat nyt. Kun skannaat itsesi säännöllisesti, esim. kuukauden välein, saat tarkat tiedot edistymisestäsi. Oli kyse sitten lihasmassan lisäyksestä, rasvaprosentin pienenemisestä, energiatarpeen muuttumisesta, kuntoutuksen edistymisestä jne. Muutoksen näkeminen tuo uutta motivaatiota tavoitteesi saavuttamiseen.

Neofit avaa tulevaisuuden mahdollisuudet

Tulevaisuudessa voit käyttää Neofit-kuvaasi mm. vaatteiden sovitukseen netissä. Näin tilaat aina kokoosi sopivia vaatteita, eikä sinun tarvitse enää palauttaa ostoksiasi. Tämä vähentää merkittävästi yhteistä hiilijalanjälkeämme, kun vaatteita ei enää palauteta rekoilla ja lentokoneilla ympäri maailmaa.