Tuote

Neofit on uudenlainen tapa nähdä todellinen itsensä. Neofit skannaa koko kehosi turvallisesti 30 sekunnissa, tekee sinusta täydellisen 3D-kuvan ja analysoi rakenteesi. Neofit auttaa ja motivoi sinua saavuttamaan tavoitteesi.

”Omalla keholla, sen rajoilla ja kuvilla kehosta on voimakas ja erityinen vaikutus ihmisen aivoihin ja mieleen. Neofitin kehonmallinnusmenetelmä tuo jotain täysin uutta ja innostavaa oman fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin seurantaan." Aivotutkija Ville Ojanen (FT, psykologi).

Turvallinen skannaus 30 sekunnissa

Skannauksen aikana kuvattava seisoo paikoillaan, kun alla oleva levy ja kuvattava pyörähtävät hitaasti 360 astetta. Skannaus kestää vain 30 sekuntia, eikä siinä käytetä säteitä, vaan mm. kaukosäätimistä tuttua infrapunavaloa. Parhaiten kehon kuva saadaan, kun kuvattava on skannauksen aikana alus- tai uima-asussa. Skannaus tehdään yksityisessä tilassa, jossa ei ole ulkopuolisia.

Tiedot vain omaan käyttöön

Skannauksesta syntyvä 3D-kuva ja kehon analyysi siirtyvät suojattuna tiedostona Neofit-palveluun. Se aukeaa henkilökohtaisella salasanalla vain skannatulle itselleen ja hänen valtuuttamilleen henkilöille, esim. personal trainerille, joka voi seurata tavoitteisiin pääsyä. Muut eivät näe kuvaa tai kehon analyysiä. Analyysipalvelu sijaitsee tällä sivustolla, pääset sinne tästä.


Tarkka 3D-kuva

Kehon Neofit-skannauksesta syntyy tarkka 3D-kuva. Omaa 3D-kuvaa voi pyörittää, zoomata ja rajata kuin mitä tahansa muuta 3D-kuvaa. Sen voi myös tallentaa kuvaksi omalle laitteelle.

Katso video 3D-skannatusta käyttäjästä


Kattava kehon analyysi

Suurimman hyödyn Neofit-skannauksesta saat kehosi analyysistä. Sen avulla voit seurata ja kehittää kehosi eri mittoja ja arvoja. Analyysi kattaa 27 kehon osan mittaustulosta, mm. niskan, rinnan, lantion, hauiksen ja reisilihaksen ympärysmitat sekä mm. seuraavat tiedot: lihasmassa, rasvaprosentti, BMI-arvo ja perusaineenvaihdunnan energiantarve.

Tiedot päivittyvät aina uuden skannauksen myötä vanhojen tietojen jäädessä talteen seurantaa varten. Näin sinulle alkaa syntyä selkeä ja motivoiva kuva kehityksesi suunnasta ja tahdista.